BME felülvizsgálat

FELÜLVIZSGÁLAT

  • Az eredmény közlésétől számított 15 napon belül, a vizsga értékelésére, jogszabálysértésre vagy az eredményszámítás számolási hibájára hivatkozva, felülvizsgálati kérelemmel élhetsz, függetlenül attól, hogy a dolgozatod megtekintetted-e.
  • A kérelmet a Felülvizsgálati kérelem űrlapon a vizsgaközpont vezetőjéhez kell benyújtanod személyesen az Ügyfélszolgálatunkon, vagy postai úton. Utóbbi esetben a kérvényt a postára adással egy időben – a Kormányrendeletben megszabott határidők rövidsége miatt – elektronikus úton a vizsga@nyi.bme.hu e-mail címre vagy faxon a 06 1 463 3193 számra is el kell juttatnod.
  • Amennyiben a felülvizsgálati kérelmed a vizsga értékelésére vonatkozik, a felülvizsgálati eljárás a dolgozat újraértékelését jelenti, ami díjköteles (4.000 Ft).
  • A vizsgaközpont vezetője a felülvizsgálati kérelemed tárgyában a benyújtásától számított 15 napon belül hozza meg döntését, melyről írásban értesítünk.
  • Amennyiben a kérelmedben foglaltakkal egyetért, intézkedik az eredmény módosításáról, valamint sikeresnek ítélt vizsgád esetében a bizonyítványod kiállításáról.

Az eljárási díj befizethető az ügyfélszolgálatról elvihető sárga csekken vagy átutalással:

Számlatulajdonos: BME

Számlaszám: (MÁK) 10032000-01425279-00000000

Közlemény: 338 Nyelvvizsga- és a vizsgázó neve